Om oss

Ward Racing har sedan starten i slutet av 80-talet haft sitt huvudkontor i småländska Gislaved. Företaget består av Joakim Ward, frun Rose-Marie och pappa Bengt. Det viktigaste har alltid varit att leverera det bästa materialet och erbjuda bästa möjliga service till sina kunder.

När Joakim Ward startade Ward Racing sköttes allt hemifrån garaget. Nu, 20 år senare, är Ward Racing Sveriges största karthandlare och ett välkänt team ute i Europa. Joakim Ward har med sitt team ca 250 resdagar varje år och därför har Ward Racings återförsäljare i Sverige blivit en allt viktigare del då efterfrågan på Tony Kart chassien ökar för varje år.

Ward Racing
Tel: 0371-12272
info@wardracing.se

återförsäljare

SODA Kart - stockholm

SODA Kart har sin shop på Järfälla Kartbana norr om Stockholm. SODA sköter Ward Racings websida och har det mesta i lager under säsong. Förutom shopen driver man även sitt team SODAKART.se som finns på plats på MKR-serien samt RMC-racen och SM. SODA driver också Järfälla Hyrkart där man även kan hyra tävlingskartar.

SODA Motor AB
Tel: 0709-528097
stefan@sodakart.se
www.sodakart.se

Westspeed - göteborg

Westspeeds butik finns på Göteborgs kartingbana i Torslanda utanför Göteborg. Westspeeds team finns på plats med support och delar på bland annat RMC-racen.

Westspeed
Tel: 0732-099971

lindholm racing - skellefteå

Lindholm Racing finns med ute på alla deltävlingar i Norrlandscupen och även SM och några större nationella race där man även erbjuder möjlighet till tältplats med support.

Lindholm Racing
Tel: 0706-898057
lindholmracing@hotmail.com
www.lindholmracing.se

Hall Support & konsult - Helsingborg

Rickard Hall har ett nära samarbete med Ward Racing och finns med på SKCC, SM och Aspen Race Fuel Cup. Förutom reservdelar, tältplatser och support sköter Rickard huvudlagret av Vega och Le Cont däck samt OTK-delar i Åstorp.

Hall Support & Konsult
Tel: 0769-416020
hall.rickard@gmail.com