Om oss

Ward Racing har sedan starten i slutet av 80-talet haft sitt huvudkontor i småländska Gislaved. Företaget består av Joakim Ward, frun Rose-Marie och pappa Bengt. Det viktigaste har alltid varit att leverera det bästa materialet och erbjuda bästa möjliga service till sina kunder.

När Joakim Ward startade Ward Racing sköttes allt hemifrån garaget. Nu, över 20 år senare, är Ward Racing ett av Sveriges största karthandlare och ett välkänt team ute i Europa. Joakim Ward har med sitt team ca 250 resdagar varje år och därför har Ward Racings återförsäljare i Sverige blivit en allt viktigare del då efterfrågan på Tony Kart chassien ökar för varje år.
 

Återförsäljare

WRICA AB

Rickard Hall och WRICA AB har ett nära samarbete med Ward Racing och finns bland annat med på SKCC och SM. Förutom reservdelar, tältplatser och support sköter Rickard huvudlagret av Vega och Le Cont däck samt OTK-delar i Åstorp. WRICA sköter även Ward Racings hemsida och webshop. 

WRICA AB
Tel: 0769-416020
hall.rickard@gmail.com


 

Westspeed

Westspeeds butik finns på Göteborgs kartingbana i Torslanda utanför Göteborg. Westspeeds team finns på plats med support och delar på bland annat RMC-racen.

Westspeed
Tel: 0732-099971

SODA Kart

SODA Kart har sin shop på Järfälla Kartbana norr om Stockholm. Förutom shopen driver man även sitt team SODAKART.se som finns på plats på MKR-serien samt RMC-racen och SM. SODA driver också Järfälla Hyrkart där man även kan hyra tävlingskartar.

SODA Motor AB
Tel: 0709-528097
stefan@sodakart.se
www.sodakart.se


 

Lindholmracing

Lindholm Racing finns med ute på alla deltävlingar i Norrlandscupen och även SM och några större nationella race där man även erbjuder möjlighet till tältplats med support.

Lindholm Racing
Tel: 0706-898057
lindholmracing@hotmail.com
www.lindholmracing.com